Kauhajoki.net-digitointiprojektin aineiston pohjalta valmistettua elokuvaa ”NÄÄ MAAT, NÄÄ MANNUT – MEIDÄN KAUHAJOKI” (70 min) on viimeinkin voitu esittää elokuvateatterissa! Elokuvan näkeminen Bio Marlonin isolta kankaalta on vaikuttava elämys!

Kauhajoki-Seuran tuottama, Kauhajoen luontoa ja kulttuurimaisemia esittelevä elokuva on tehty talkoilla ja rakkaudella, kunnianosoitukseksi kotiseudulle. Geologian ihmeet, Kauhajoen purot, joet ja järvet kaloineen ja lintuineen, metsät ja suot eri vuodenaikoina, Hyypän perinnemaisema, Kirkonkylän kasvu ja Kauhajoen kyläkeskukset peltolakeuksien keskellä – kaikki tämä silmiemme edessä!

Korona-ajan rajoitusten takia elokuva on odottanut pääsyä elokuvateatteriin yli puolitoista vuotta. Nyt vihdoin näytännöt on voitu aloittaa! Erilaisilla ryhmillä, mm. järjestöjen ja yhdistysten jäsenillä, on tilaisuus varata yksityisnäytäntö. Elokuvan kesto on 70 min ja pääsymaksu 10 €/osallistuja. Yksityisnäytännön minimihinta on 120 €. Jos ryhmän koko on yli 50 henkeä, yksikköhinnoista voi neuvotella. Joku elokuvan tekijöistä pyritään saamaan paikalle, jos ryhmä on etukäteen ilmaissut kiinnostuksensa keskusteluhetkeen. Näytännön varauksista sopii Seppo Kullas (puh. 0500 666 222, s-posti seppo.kullas@gmail.com).