Maakunnan MURRESERVETIT on valittu kisaamaan Maakunnallinen kotiseututeko -palkinnosta. Hienoa äänestystä organisoi Suomen Kotiseutuliitto.
TERVETULOA KAIKKI MUKAAN! Äänestysaikaa on 31.7 saakka! – SAA JAKAA!!!
Äänestä maakuntasi parasta kotiseututekoa tällä lomakkeella: https://link.webropolsurveys.com/S/F935837477A66C52

Tässä Kotiseutuliiton sivuilta löytyvä luonnehdinta Murreserveteistä:
Kauhajoki-Seura on ideoinut ja toteuttanut paikkakunnan ja Etelä-Pohjanmaan maakunnan murteeseen pohjautuvat servetit, jotka sopivat käytettäviksi niin kahvi- kuin ruokapöydässä. Serveteissä esiintyy kymmenen murresanaa, joiden ideointiin käytettiin mm. murresanakirjaa Eheroon taharoon. Virva Vihonen Kauhajoen Taideyhdistyksestä on luonnostellut serveteille jokaiseen vuodenaikaan sopivan mallin, ja hän antoi myös panoksensa murresanojen valintaan. Lopullisen silauksen ja servettien painoon saattamisen sekä värimaailman luomisen toteutti Paula Jyräkoski.
Kauhajoki-Seuran puheenjohtaja Liisa Ruismäen mukaan ajatuksena on herättää huomiota kielen muuttumisesta ja Etelä-Pohjanmaan vahvasta ruokaperinteestä. Useiden korvaan voivat valitut sanat olla tuttuja, mutta toisille ne ovat vain kummallisen kuuloisia. Siksi liinojen mukaan on laitettu QR-koodin, josta pääsee lukemaan sanojen merkityksen. Murreservettejä on tammi-huhtikuun välisenä aikana myyty yli 12 000 kpl.